Adó 1% felajánlás a környezet és természet védelméhez fontos segítség! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó egy százalék felajánlás segíti a környezet és természet védelemét, a fontos feladatok sikeresebb elvégzését, azaz az élhetőbb környezetet kialakítását. Az 1 százalék felajánlás felett sokan elsiklanak, pedig adóbevalláskor vagy utána május közepéig az adó 1 százalék felajánlás révén úgy lehet támogatni a természetvédelmet és a környezet védelmét, hogy az közben nem kerül semmibe sem. Segítsége, felajánlása óriási, melyet hálás köszönettel fogadunk. Segítse Ön is az élővilágért folytatott küzdelmet, a madarak, fák, tiszta levegő, az ivóvíz ügyét. Kérjük támogassa a környezet és a természet védelmét!
adószámunk: Csermely Környezetvédelmi Egyesület
Adó 1 százalék felajánláshoz adóbevalláskor az
adószámunk: 18470714-1-06

Ismeretterjesztés, környezetismeret oktatás gyerekeknek, táboroztatás, szociális programok, gyermekek és felnőttek oktatása, játékos totók – tesztek és gyakorlatok, környezetismereti tesztekkel, környezeti megfigyelésekkel, élménypedagógiai módszerekkel dolgozunk,

Adóbevalláskor adó 1 százalék felajánlással miért pont a Csermely Környezetvédelmi Egyesület tevékenységének támogatását érdemes segíteni?!?

Közhasznú Egyesületünk részt vállal a levegő tisztaságáért, a víz minőségéért, a hulladékgazdálkodás javításáért folytatott ádász küzdelemben.

A Csermely fontosnak tartja a gyerekek környezettudatos nevelését.

Környezetvédő tanárok és önkéntesek segítségével tanítjuk a gyermekeket a szelektív hulladékkezelésre, komposztálásra, környezetünk védelmére.

Mert Egyesületünk fennállása óta gyakorlati programokra, iskolai és óvodai nevelésre használja az Ön felajánlását is.

Ne érezze, hogy jelentéktelen összeg amiről dönthet!

Kérjük, adóbevalláskor adó 1%-át ajánlja fel!

Tudjuk, hogy sokan kérik Öntől befizetett adója 1%-át, és nagyon nehéz prioritási sorrendet felállítani. Mégis arra kérjük, hogy a Személyi Jövedelemadó 1%-ának felajánlásával segítse a felnövekvő generációk környezettudatos nevelését, valamint a hazai természet- és a környezetvédelmet, támogassa a Csermely Környezetvédelmi Egyesület munkáját!

Kérjük támogassa a természet és a környezet védelmét!
adószámunk: Csermely Környezetvédelmi Egyesület
Adó 1% felajánláshoz adóbevalláskor az
adószámunk: 18470714-1-06

Segítségét, személyi jövedelemadó 1% felajánlását hálásan köszönjük!

Ha adománnyal kívánja támogatni Egyesületünket, akkor a felajánlott összeget a alábbi bankszámlaszámra tudja elküldeni.

Bankszámlaszámunk:
11600006-00000000-93508331

Segítségét hálásan köszönjük!

Illegális hulladékokkal teli területeket rekultiválunk , környezetünk megóvása a cél

Kirándulások, természetvédelmi ismeretek, gyerektáborok, környezetvédelem, osztálykirándulás támogatása

Biogazdálkodást, fenntartható és jó minőségű életteret segítünk kialakítani, természetközeli gondolkodás átadása,

Segítjük a fiatalokat környezettudatos szemléletre nevelni, hiszen élőhelyünk megóvása közös ügyünk, gyermekek oktatásával segítjük az élővilág jobbá alakítását,

Adóbevalláskor a környezetvédelem, a természetvédelem, a madarak, fák, levegő, ivóvíz ügyét úgy lehet támogatni, hogy az adó 1 százalék felajánlást a Csermely Környezetvédelmi Egyesület részére juttatja el. A könyvelő vagy bérszámfejtő tud megfelelő segítséget adni. Az adóbevalláskor a személyi jövedelem egy százalékának felajánlása nagy segítség, semmibe sem kerül, illetve csupán néhány perc ráfordítást igényel.

Kérjük, támogassa személyi jövedelemadójának 1%-ával a természetvédelmet, a környezetvédelmet, az oktatást!

Hálás köszönettel fogadunk minden támogatást, így a személyi jövedelem adó (SZJA) 1 % felajánlásokat is. Nekünk minden 1% fontos támogatás, minden apró segítség nagyon fontos!

Kérjük, segítsen Ön is, hogy minél több rászoruló, beteg gyermeket, nélkülöző család problémáját, bajban lévő ember megmentését meg tudjuk valósítani! Adó 1% felajánlásával sokat segít!

Mit kell tennie?
A rendelkezés az SZJA 1 százalékáról nem kerül Önnek pénzébe, csak egy-két percet kell rászánnia az adóbevallás elkészítésekor.

Rendelkezési lehetőségek:
Önnek lehetősége van arra, hogy adója 1+1%-ának felhasználásáról a bevallás részét képező önálló EGYSZA lapon rendelkezzen és azt a bevallásával együtt elektronikusan vagy kinyomtatott formában postai úton továbbítsa a NAV felé legkésőbb tárgyévben május 20-ig.

Amennyiben Ön már elküldte adóbevallását és külön rendelkezik adója 1+1%-áról, úgy a rendelkező nyilatkozatot önállóan, legkésőbb a tárgyévben május 20-ig küldheti meg az adóhatóságnak elektronikusan vagy papíron kitöltött formában postán.

Abban az esetben, ha Ön munkáltatói adómegállapítást kér, tegye borítékba fentről letöltött rendelkező nyilatkozatot és adja át munkahelyén az adóbevallást készítő személynek legkésőbb tárgyévben május 11-ig. A borítékra írja rá adóazonosító jelét, zárja le a borítékot és írja alá saját kezűleg, a ragasztott felületre átnyúlóan.

Ha a személyi jövedelemadó bevallását elektronikusan, meghatalmazott útján kívánja elküldeni, akkor a rendelkező nyilatkozatot az adóhatóság csak akkor fogadja el, ha a meghatalmazott mind a bevallás, mind pedig a rendelkező nyilatkozat megküldésére az adóhatósághoz bejelentett meghatalmazással, érvényes regisztrációval rendelkezik.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben Ön úgy dönt, hogy nevét és postai illetve elektronikus levelezési címét a szervezettel közöljék, akkor ezen szándékát az erre vonatkozó kódkockába jelölje “X”-szel, és töltse ki “Az adózó neve” mezőt és “Az adózó postai levelezési címe” vagy “Az adózó elektronikus levelezési címe” mezők közül legalább az egyiket. A kedvezményezett az Ön által megadott adatokat kizárólag közhasznú tevékenységével kapcsolatban az Önnel történő kapcsolatfelvételre, tájékoztatás nyújtására használhatja fel, és az adatokat kizárólag az adatszolgáltatást követő 5 évig kezelheti.

Játékos természetvédelem
Tanórákon, iskolai foglalkozásokon és iskolán kívüli programokon segítjük gyermekeknek és felnőtteknek átérezni a természet szeretetének, a környezet védelmének fontosságát.

Játékos tesztek, szemléletformálás
Tesztek, gyakorló feladatok, oktatási segédletek állnak rendelkezésre a környezetvédelem, a természet megvédésének támogatásához.

Környezetvédelem, természetvédelem

Az egyesület által végzett környezetvédelmi és természetvédelmi tevékenységek és intézkedések összessége segíti a környezet veszélyeztetésének, károsításának, szennyezésének megelőzésének, a kialakult károk megszüntetésének és az eredeti állapot helyreállításának véghezvitelét. Környezetvédelmi szempontból környezetnek az embert körülvevő élő és élettelen tényezők összességét nevezzük. Természetvédelmi tevékenységünk legfőképp a védett természeti értékek megóvása, gyakorlására felé irányul, illetve a természeti rendszerek egészének megóvására, lehetséges gyarapítására is célunk.

Adó 1 százalék

Környezetvédelmi tevékenységeinkbe tartozik a föld (talaj, kőzetek és ásványok, barlangok, a domborzat) védelme, a vizek (felszíni vizek és felszín alatti vizek) védelme, a levegő védelme, az élővilág (növényi, állati, mikroorganizmusok) védelme, a táj védelme, a települési környezet (lakóterületek, mezőgazdasági területek, ipari területek) védelme, a talajvédelem, a vízminőség védelme, a zajártalmak, sugárzás, hulladékkezelés mikro és makro szinten.

Egyesületünk környezetvédelmi feladatait aktív és passzív formában is végzi legfőképp azért, hogy az ember által okozott, vagy okozandó kár minimalizálását véghezvigyük, a természetes és mesterséges (épített) környezet, azaz az ember és annak szűkebb – tágabb környezete érdekében.adóbevalláskor 1 százalék felajánlás, környezetvédelem természetvédelem, madárkórház
Egyesületek alapítványok támogatása,
adó 1 százalék szervezet kereső